Recreatie en vrije tijd

Toepassingen:

• Terrasoverkappingen (glas, polycarbonaat en textieldoek)
• serres
• Parasols (horeca)
• Vrijstaande zonneschermen
• Zonnezeilen
• Speeltoestellen
• Sporttoestellen – outdoor fitness
• Windschermen – terrasafscheidingen
• Carports

krinner-schroeffundament-schroefpaal-parasol

Montagetijd: ca. 4 minuten per fundament.

Montage van horeca parasols op Krinner schroeffundamenten. Wij hebben voor dit lange fundament gekozen omdat de parasols op een vlonderterras moesten worden gemonteerd. De kantelvoet van de parasol is bevestigd op de flens van het schroeffundament.

Nieuw in het Krinner programma: fundamenten voor stormvaste (horeca)parasols. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Montage van een textieldoekoverkapping.

Geschikt type fundament: M-serie Ø76/M12 + montageplaat KRIN031 of F-serie Ø76/R

Montage van een duikelrek. De staanders worden eerst op hoogte gesteld en vervolgens gefixeerd met granulaat split. Vervolgens is de grond opgehoogd en voorzien van kunstgras. De kinderen konden meteen spelen. Normaal werd voor deze applicatie 100 kg beton gestort per staander. Vervolgens moest het beton uitharden voordat de dwarsliggers konden worden geplaatst. Door te monteren met Krinner schroeffundamenten werd de montagetijd dus aanzienlijk verkort en kon er door het montagebedrijf efficienter worden gewerkt.

Granietsplit fijne korrel 3 – 5 mm   Granietsplit grove korrel 9 – 11 mm

Montage van een glijbaan op Krinner fundamenten. Ook onder een hoek eenvoudig te monteren.

Montage van een klimtoestel op 8 st. schroeffundamenten.

Montage van een klimnet. Normaal zou men alleen voor de betonfundering ca. 5 uur nodig hebben om deze te plaatsen. Deze applicatie werd in slechts 4.1/2 uur compleet gemonteerd. Hierdoor kon het montagebedrijf vrijwel alle speeltoestellen plaatsen die op de planning stonden en bespaarde men aanzienlijk op de totale montagetijd van dit project.

Montage door een van onze montagepartners van een basketbal opstelling op 3 schroeffundamenten
+ montageplaat. Montagetijd slechts 2 uur per applicatie !

Tevens geschikt voor outdoor fitnesstoestellen.

Montage door onze partner uit Nijverdal van de Dug Outs op het hoofdveld van FC Twente in de Grolsch Veste.

Montage pannakooi met Krinner schroeffundering. Ook hier heeft men t.o.v. de traditionele montagewijze op beton aanzienlijk bespaard op de montagetijd !

Montage van windschermen op rechthoekflens fundamenten.

Comfortabel zonnezeilen monteren op speciale Krinner schroeffundamenten. Voor dit soort applicaties is doorgaans veel beton benodigd. Door Krinner schroeffundering kunnen de krachten echter prima worden opgenomen !

Voordelen Krinner:
niet graven, geen grond afvoeren en beton storten, geen uithardingstijd, direct belastbaar !

Bij de locatie ‘Westerwind’ van Stichting Kinderopvang twee staalkolommen met knikarmschermen geplaatst. Er werden 4 Krinner schroeffundamenten uit de “F” serie ingedraaid. De totale bouwtijd, inclusief het aanhelen van de bestrating en het afstellen van de knikarmschermen bedroeg 4 uur met twee monteurs. De opdrachtgever vroeg nadrukkelijk om een robuust systeem omdat het speelplein ook toegankelijk is buiten de openingstijden.

Twee eerder geplaatste systemen bij Zorgcombinatie ‘Het Zonnehuis’ in Vlaardingen werden in verband met een verbouwing na een jaar verplaatst op het eigen terrein. Dankzij de schroeffunderingen werd de klus in één dag geklaard met gebruik van dezelfde fundamenten.

Bij de Marnemoende Jachthaven de eerste recreatie-unit geplaatst die is gemonteerd op Krinner schroeffundamenten.
De unit van 35m² bestaat voor 100% uit gerecyclede materialen. Onze montagepartner uit Nijverdal had slechts 2 uur nodig om de fundering in te draaien.

Montage van een frisbee vangunit op een Krinner schroeffundament.

Meer info ? Wij verwijzen u graag verder naar de juiste contactpersoon van dit concept.

Kennemer Golf & Country Club te Zandvoort: 94e KLM Open golftoernooi

De gigantische letters van de titelsponsor zijn gefundeerd op Krinner schroeffundamenten. Hiervoor zijn gebruikt: F-serie schroeffundamenten.
De klant heeft o.a. voor Krinner gekozen vanwege de prima montagemogelijkheid in het glooiende duinlandschap.

De opdrachtgever is een gerenommeerde voetbalclub in de Jupiler League. Op een bestaande staanplaatstribune zijn door onze montagepartner uit Nijverdal meer dan 100 Krinner schroeffundamenten ingedraaid als fundering van een nieuwe zitplaatstribune.

Waarom Krinner aldus de opdrachtgever?

Duitse kwaliteit • vakbekwame montagepartner • verplaatsbare opbouw

Plaatsing van een doekoverkapping op Krinner schroeffundamenten. M.b.v. een speciale adapterplaat konden de staal gecoate afsteunprofielen zeer nauwkeurig worden geplaatst.

Onze montagepartner uit Emmeloord heeft deze overkapping geplaatst ? Overweegt u ook te gaan samenwerken met een van onze montagepartners, neem dan contact met ons op.

Een prachtig project gefundeerd op Krinner schroeffundering. Om de statische berekeningen veilig te stellen zijn op de locatie in Lunteren diverse belastingtests uitgevoerd. De resultaten hiervan zijn perfect vertaald in een schroeffunderingsadvies op maat.

Dit is waar KRINNER Nederland zich onderscheidt van derden. Know-how en kwaliteit !

Meer informatie over dit project kunt u bij ons opvragen.

4 stuks KSF M76 x 2100 – M16 zijn d.m.v. een stalen framewerk met elkaar verbonden met een zeer solide constructie als gevolg.

De opdrachtgever was zeer tevreden over de geleverde kwaliteit, het eindresultaat en de professionaliteit van onze montagepartner.

Top